Løten FK - Valdres FK » Løten Stadion » 7. oktober 2023 14.00
Seniorlagene
Valdres FK jr - Roterud
Gjensidigebanen KG
4. oktober 2023 19.30
Valdres/Fagernes  -  Vang FL
Gjensidigebanen KG
Knut Olav Veimodet: 19 mål
Sander Hansson: 11 mål
Teodor Skjel: 4 mål

Cupeventyret over for G19

Valdres FK G19 kjempet godt, men måtte bite i seg tap mot Strømsgodset etter to tidlige scoringer.

Kampfakta: 0-2 (0-2). Cornere: 6-4.

Lag: Kristian B, Henning, Joar, Henrik, Eirik, Alv, JC, Kristian T, Jon, Andreas, Håkon.
Res: Tomas  V (Kristian B), Rolf (Kristian T), Knut O (JC), Lars Fr (Jon), Jostein (Henning), Thomas H, Erik.

1. omgang: Vi hadde desverre litt for mye respekt for motstanderen i begynnelsen av kampen, dette straffet seg og vi havnet bakpå allerede etter 9 min. Vi hang godt med og klarte å sjokke de litt i begynnelsen med å stå høyt. Desverre stolte vi ikke på egen fart og falte av litt for tidlig, som gjør at Godset får rettvendt seg i mellomrommet. Vi vinner mange dueller, men klarer ikk å løse opp spillet. I tilleggg hadde Godset spillere som hadde meget gode ferdigheter.

2. omgang: vi er flinkere til å tørre og klarer å etablere spill i korte perioder. Det blir fortsatt litt for lang avstand fra 1. presset våres og til 2. presset. Vi er fremme på noen visitter, uten at vi setter ballen i mål.

Oppsummering: vi viser oss frem utover i kampen, desverre har vi høye skuldre i starten, som gjør at vi ikke tør. Det er lærerrikt for spillerne å møte spillere som har gode kvaliteter og har spilt Tippeliga. Vi retter fokus inn mot Kolbukamp i 4.div på tirsdag, med hevet hode og vet at vi har mye godt å bygge videre på.

Strømsgodsets fyldige referat fra kampen kan du lese her:

http://www.godset.no/nyheter_cms/2012/juni/videre-til-4-runde/6154

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
onsdag 04.10 kl. 19.30
Valdres FK jr - Roterud
G19 1. div
lørdag 28.10 kl. 14.00
Valdres FK - Flisa
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR