Valdres FK - Gjøvik-Lyn 2 » Gjensidigebanen KG » 25. september 2023 20.00
Seniorlagene
Valdres/Fagernes - Nordre Trysil/Trysil
Jordet stadion
23. september 2023 15.00
Valdres FK jr  -  Toten
Gjensidigebanen KG
Knut Olav Veimodet: 16 mål
Sander Hansson: 10 mål
Teodor Skjel: 4 mål

Wiik spiller, men tre er ute.

Den gode nyheten fra dagens Valdres-trening er at Joakim Wiik er klar igjen etter skade. På den annen side må både Mato, Sergio og Tuv stå over på Hamar. Bildet: Trener Skjærstad avslører taktikken for hvordan HamKam skal slås.

Joakim Wiik (under) er altså klar igjen etter å ha vært ute med lyskestrekk siden Ørn-kampen for vel en uke siden. Han tar dermed plass i backrekka sammen med Shkodran Rexhaj, Øyvind Lund og Runar Brenden.

DSC_0989.JPG

Mato Grubisic (under t.v.) er også på beina igjen, men altså ikke klar for kamp. Mato selv har et ørlite håp om å rekke Grorud-kampen på lørdag, men mer sannsynlig er det at fotballen må vente til ut i neste uke. Uansett er det bedre enn en kunne frykte.

 DSC_0980 redigert.jpg

Srdjan Radovic (under) trente ikke i kveld, og det er usikkert om han rekker kampen til helga. Når det gjelder Kristian Tuv har vi ikke greid å få opplysninger om tilstanden, men det er klart at også han er ute av troppen mot Hamkam. Så får vi håpe at alle kommer seg i trening rimelig fort og kan melde seg klare til innsats på nytt.

DSC_0984.JPG

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR