Valdres FK jr 6 - 0 Nordre Land
August Dygd Moberg: 3 mål
Ola Bordewich Strøm: 3 mål

God innsats, dårlig betalt!

Damelaget til Valdres FK spilte jevnt med Øvrevoll Hosle i store deler av kampen i dag. To dårlige perioder, i begynnelsen og slutten av kampen, gjorde at det likevel ble klart tap. 0-4 stod det da dommeren blåste av på Blåbærmyra.

Valdresjentene var beskjedne og lot gjestene styre kampen fra start. Alt etter 4 minutter tok Øvrevoll Hosle ledelsen etter å ha lurt vårt forsvar. Innlegget fra høyresiden ble styrt videre i mål. 0-2 kom få minutter senere. Det som muligens var ment som et innlegg ble slått inn i feltet og snek seg inn borte ved stanga. Etter dette jobbet valdresjentene seg gradvis inn i kampen, og greide å produsere to anstendige sjanser i løpet av omgangen. Et godt angrep etter 15 minutter ble avsluttet litt for tidlig av Anita Strand, og keeper hadde ingen problemer med skudet. Mot slutten av omgangen kom Mai Liss Fredriksen seg helt igjennom ØH-forsvaret, men skuddet gikk dessverre til side for mål.

DSC_0566.JPG

Valdres fortsatte det aggressive og gode spillet i begynnelsen av andre omgang. Etter sju minutter satte Anita Strand ballen i tverrliggeren etter at Mai Liss Fredriksen kom seg flott fri på høyresiden. Noen minutter senere var det igjen nære på etter frispark, men ballen ville ikke over streken. I stedet ble det Øvrevoll Hosle som etterhvert overtok styringen, og kunne sette inn to nye mål mot slutten av kampen. 0-3 kom på et flott langskudd, og et par minutter før slutt fikk en ØH-spiller lov å ta ned ballen i feltet til Valdres og scoret sikkert.

For Valdres var det mye positivt å ta med seg fra kampen. Ungjentene skal ha ros for iherdig innsats og at de aldri ga opp. Den viktigste lærdommen er nok at en må ta tak i kampen fra start, og ikke la motstanderen ta kommandoen.

DSC_0586.JPG

Bare måtelig fornøyde: Lagkaptein Solveig Bakken og keeper Eva Kristin Skatteboe.