Valdres styrket selvtilliten før seriestart

Follo stilte et sterkt lag i dag, med både Martin Andresen og Eirik Markegård fra start.

For Valdres stilte disse elleve: Baja, Brenden, Rexhaj, Radovic, Wiik, Pachu, Morgan, Can, Lunde, Fera, Grubisic.

Det var Valdres som tok ledelsen på straffe etter 4 minutter, etter at Pachu ble lagt ned i feltet. Straffen satte Mato sikkert i mål. Follo utlignet imidlertid fem minutter senere med en heading etter dødball. Resten av omgangen hadde Follo et overtak i spill og sjanser, men uten at det ble noe resultat av det.

Det var Valdres som kom best i gang også i andre omgang. Etter bare tre minutter var Mato frampå nok en gang og headet ballen i mål etter corner. Kampen stod og vipper fram til det 65. minutt, da vi gikk opp til 3-1. Denne gangen var det Follo som sørget for scoringen selv. Etter dette gjorde begge lagene en del bytter; Follo flest med hele åtte nye spillere på banen. For Valdres kom Kristian Tuv, Øyvind Lund og Simen Høglien inn.

Valdres var ifølge vår utsendte M.O. Huset gode i andre omgang. Dette sammen med en betraktelig bedring i forsvarsspillet må være godt å ta med seg til Marienlyst neste mandag.