Seier for rekruttene mot FK Vang

Seier for rekruttene mot FK Vang i siste seriekamp før seriestart 2012. Vi lå under 2-1 til pause, men snudde det til 6-2. Kampen skulle egentlig blitt spilt på Tveit stadion, men pga snø ble den flyttet til Blåbærmyra.

Laget: Tomas V, Anders, Joar, Henrik, Henning, Alv, JC, Albert, Jon, Dashti, Håkon.

Res: Bjørnar, Rolf Erik.

1. omg: kampen blir som forventet, at vi har mye ball og ta initiativene i kampen. Dette løser vi ok. Vi er bra på vendingsspill og har bra balltempo i bakre 4er. Det stopper litt opp fremover og vi blir stående å stange litt. FK Vang straffer oss hardt på sine sjanser og setter 2 langskudd fra henholdsvis 20 og 25 meter.

I pausen blir vi enige om å opprettholde balltempoet og vendinggspillet. I tilllegg skal initiativene våres være 100 %.

2. omg: vi får lønn for strevet og snur kampen. Initiativene og bevegelsene rundt ballfører er tydligere og vi får flyttet flere spillere rundt der ballen er - dette fører til at vi klarer å finne rommene vi ikke fant i 1. omg.

Jeg ønsker å gi kreditt til Rolf Erik og Bjørnar for sine innhopp. De har positiv innstilling, tar muligheten de fikk tildelt og løser situasjonene sine bra.

Målscorere VFK

1-0 FK Vang

1-1 Håkon

1-2 FK Vang

2-2 Alv (Jon)

3-2 Håkon (Henning)

4-2 Håkon (Jon ) - kampens fineste angrep som ender i mål etter etablert spill og igangsetting bakfra

5-2 Håkon (retur FK Vang)

6-2 Håkon (Albert)