Valdres FK - Flisa » Gjensidigebanen KG » 5. mai 2024 15.00
Seniorlagene
Valdres FK jr - Elverum
Gjensidigebanen KG
27. april 2024 13.00
Valdres FK jr 6 - 0 Nordre Land
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 6 mål
August Dygd Moberg: 3 mål
Ola Bordewich Strøm: 3 mål

Valdres G19 slo Brumunddal 4-1

Valdres FK G19 slo et solid Brumunddal 4-1 i elitekvaliken for Indre Østland onsdag kveld, og topper dermed sin avdeling med 8-2 i målforskjell og 6 poeng etter 2 spilte kamper. Det ser godt ut med tanke på elitespill i 2012, men vi må gjøre jobben selv i siste avgjørende kamp mot Gjøvik/Lyn for å være sikret plass.

Kampfakta: vi går tidlig ut i kampen mot et tamt Brumunddal lag og viser hvem som bestemmer på Myra. Vi kommer til endel gode avslutningsmuligheter i 1. omgangen, uten å få uttelling. De farligste sjansene våre har Rolf, Håkon og Jon. Men desverre ender ingen med mål. Brumunddal legger seg lavt og det gjør at vi må ta enda større ansvar i forhold til slipp av ball og nøyaktighet/timing i bevegelser. Dette lykkes vi så som så med og det blir mye vendingsspill.

I 2. omgang åpner begge lag med mye slurv på enkle ting. Og i perioder er begge lag heldige med at ingen av oss blir straffet hardere. Vi klarer allikevel å finne tilbake til flyten i spillet våres og avgjør kampen på noen få minutter.  Brumunddal kommer med et visst trykk mot oss på slutten, uten å lykkes 100 % med det.

Målscorere var Håkon Forr x2, Knut Olav Veimodet og Joar Robøle Hoberg.

Valdres FKs lag: Kristian - Marcus(Byttet med Eirik Fønhus), Henrik, Joar, Henning(byttet med Thomas H) - Gaute (byttet med Jon), JC, Alv, Rolf Erik(byttet med Knut Olav), Daniel (byttet med Andreas), Kristian T(byttet med Håkon).

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
torsdag 25.04 kl. 13.00
Valdres FK - Elverum
G19 Elite
søndag 05.05 kl. 15.00
Valdres FK - Flisa
4. div menn
søndag 05.05 kl. 15.00
Valdres FK - Fron/Otta/Lom
4. div. kvinner
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR