Ola Bordewich Strøm: 3 mål

Tap 2-1 i treningskamp mot Elverum

Valdres FK tapte 2-1 i en treningskamp mot Elverum på SIAL i Elverum torsdag.

Lagoppstilling: Baja - Kristian Tuv, Shkodran Rexhaj, Øyvind Lund (Srdjan Radovic inn), Joakim Wiik (Henrik Fossholt inn) - Ardijan Fera (Jon Fossholt inn), Sondre Lunde, Thomas Morgan (Desmond Chappy inn), Simen Høglien (Andreas Dyve(95 modell!) inn) - Mesut Can (Alv Holø inn), Mato Grubisic

Kampen startet greit for Valdres del, men etter det var det Elverum som styrte det meste på eget gress. Alt i alt var det ikke noe å si på at Elverum vant 2-1.

Vi henger greit med første halvtimen, men vi greier ikke ta sikkelig tak i kampen og skape de helt store sjansene. Likevel tar vi ledelsen 1-0 ved Øyvind Lund etter et frispark og litt klabb og babb i feltet. Etter dette foregår det meste av spillet mellom 16-meterene, med et par nestenmuligheter til begge lag. Vi fremprovoser blant annet et par gunstige brudd høyt ibanen, som med litt mer presisjon kunne endt med uttelling.

Dessverre uteble presisjonen og utellingen og det utnytter Elverum. De presser oss høyt ogvi blir liggende bakpå. Vi sliter litt med å være agrisive nok og å holde laget kompakt. Det erderfor ikke ufortjent at Elverum utligner til 1-1 etter en corner som blir styrt i mål ved bakrestolpe. Inn mot pause fortsetter Elverum å presse oss bakover på banen, men 1-1 står seg tilpause.

2. omgang er ikke mye å skrive hjem om for vår del. Vi greier ikke ta vare på ballen i trengtesituasjoner, vinner ikke 2.baller og vi greier heller ikke etablere vårt eget spill. Det positive erat vi ikke slipper til de store mulighetene og at vi greier å stå imot defensivt. Dette er mange steg i riktig retning med tanke på at vi greide det kunststykket å slippe inn tre mål rett etter pause mot Jevnaker. Til tross for steg i riktig retning defensivt greier Elverum å sette inn seiersmålet etter et langt innkast og en god enkelmannsprestasjon inne i vår 16-meter.

Alt i alt en kamp under pari offensivt for vår del, men vi tar med oss det positive fra det defensive. Selv om vi også der har noe å jobbe med.