G19 2 med storeslem mot Kapp/Kolbu

Valdres FK sitt jr 2 lag vant søndag ettermiddag 11-0 over Kapp/Kolbu på Blåbærmyra. Vi satte tidlig preg på kampen, med å komme til store sjanser allerede de første minuttene. Desverre for oss blir disse avvinket for offside. Men ferden fortsatte og vi gikk opp i 1-0 etter 12 minutter. Herfra og ut skulle det bli enveiskjøring. Vi har fullstendig kontroll i kampen og slipper kun til 1 og 1/2 sjanse til K/K. Det blir ikke lettere for motstanderen når de får mann utvist (2. gule) 30 min før slutt. Vi har flere fine angrep og har spillere som er sultne på å vise seg frem - akkurat slike holdninger er viktige å bygge videre på utover i sesongen.

På de to første kvalikkampene har vi 15-1 i målforskjell og tar med oss selvtilliten videre. Det trenger vi inn mot Brumunddalkampen på onsdag og mot Gran og Lunner på fredag og søndag.

Målscorere VFK: Håkon 2, Andreas 4, Morten 2, Knut O, Daniel, Rolf Erik.

Ass: Håkon 2, Lars Fr 5, Morten, Erik.