Toten - Valdres FK » Østre Toten KG » 29. september 2023 20.00
Seniorlagene
Toten - Valdres FK
Østre Toten KG
29. september 2023 20.00
Kolbu KK/Skreia  -  Valdres FK jr
Kolbu ipl
Knut Olav Veimodet: 18 mål
Sander Hansson: 10 mål
Teodor Skjel: 4 mål

Treningskamp på Lillehammer for juniorene

Lillehammer - Valdres FK 2-1 (0-1)

Valdres FK's lag:
Kristian - Henning, Bjørnar, Thomas, Simen S - Lars F, Erik, Rolf Erik, Knut Olav, Andreas - Håkon.


Innbyttere:
Jostein 45 min for Simen, Lars 45 min for Bjørnar, Daniel 45 min for Lars F, Mads 28 min for Håkon, Lars F 15 min for Erik.

Et ungt juniorlag reiste lørdag til Lillehammer for å spille treningskamp mot deres interkretslag.

Første omgang var en svært jevn affære der Lillehammer innledningsvis hadde mest ball, mens vi lå kompakt og tok flere overganger. Etterhvert kjemper vi til oss litt mer ballinnehav, og etter en halvtime kommer en lang ball fra Bjørnar, der Håkon forstyrrer keeperen såpass at ballen triller i mål. Vi fortsetter å ligge godt, men blir spilt litt for lave av et forholdsvis godt Lillehammer-lag ut omgangen. Likevel uten å slippe motstanderen til de helt store sjansene.

I pausen gjør vi flere bytter, og vi bestemmer oss også for å ta litt mer tak i banespillet, noe vi delvis får til. Vi har tre gode sjanser til å punktere kampen med 0-2, men det vil seg ikke for ungguttene med redninger på strek og litt for svake avslutninger. Siste 20 minuttene tar Lillehammer over, og setter to mål i kampens 5 siste spilleminutter.

Vi gjør likevel en god kamp, og med mange solide prestasjoner ser det godt ut fremover for vår del. Vi må likevel jobbe kollektivt med å etablere offensivt spill og finne alternativer i denne fasen, og vil også trene mer på å vinne ball høyere i banen i form av et periodevis høyere press og låse av motstanderen.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 30.09 kl. 15.00
Valdres/Fagernes - Vang FL
4. div. kvinner
onsdag 04.10 kl. 19.30
Valdres FK jr - Roterud
G19 1. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR