Valdres FK jr 6 - 0 Nordre Land
August Dygd Moberg: 3 mål
Ola Bordewich Strøm: 3 mål

Slo Fart

Det var først og fremst laginnsatsen som ga seier borte mot Fart. Det gode samspillet uteble.  Med ett mål av Anja og to mål av Thea og Anita vant allikevel Valdres med komfortable 2-5.

Valdres blir presset tilbake i starten av kampen, og Fart går opp i ledelsen etter corner i det 26. spilleminutt. Fire minutt senere utlikner Valdres etter mål av Anja. 1. omgang var forholdsvis jevnspilt, der spillet bølget fram og tilbake, uten at noen av lagene skapte de helt store sjansene. 1-1 til pause var derfor greit.

2. omgang startet bra for Valdres. Allerede etter 1. minutt scorer Anita. Rett etterpå utlikner imidlertid Fart, slik at det igjen stod uavgjort. Mot slutten av kampen ville Valdres mest og scoret tre nye mål.  Med 2-5 ble det til slutt en komfortabel seier til Valdres.

Med to seiere og en uavgjort, har juniorene fått en god start på høstsesongen. Neste kamp for juniorjentene er borte mot Vang FL førstkommende onsdag.

FL Fart - Valdres FK: 2-5 (1-1)

Mål: 1-0 (26), 1-1 (30) Anja, 1-2 (46) Anita, 2-2 (47), 2-3 (71) Thea, 2-4 (77) Anita, 2-5 (90) Thea

Laget: Mari, Anette, Solveig, Camilla, Malin, Marthe, Silje, Mariann, Monica, Anita og Anja