Brakseier til G19 Interkrets!

Bilde av glade målscorere; Simen, Jon, Thomas B. og Håkon.

Festen startet alt etter 3 min. da Jon ble spilt igjennom av JC og satte ballen enkelt i mål. Resten av omgangen var mye press mot HamKam-målet, men resultatet til pause var fortsatt 1-0.

I starten av 2. omgang ble guttene liggende noe bakpå. Utover i omgangen tok de på ny et offensivt grep. I 75.min ble Jon felt etter oppspill av Joakim. Straffen satte Thomas Brekken sikkert i mål.

I 80.min ble Jon og JC byttet ut med gudbransdølene Tore og Håkon. Et lurt bytte, for minuttet etter hadde G35-paret et flott raid. Tore serverte Håkon en pasning gjennom forsvarsrekka til HamKam, Håkon runda keeperen og 3-0 stod skrevet i boka.

I 85.min ble det nok et gudbrandsdalsraid. Håkon og Simen hadde et lekkert veggspill, og Simen satt ballen tilside for keeper. 4-0!

I sluttminuttet kunne resultatet økt til 5-0. Robert ble felt og Valdres fikk nok en straffe. Keeper Tomas Varpestuen fikk æren av å sette den... over.

Tomas V

Det var mange som fikk prøve seg i kveldens storkamp.

Lagoppstilling og bytter:

Tomas - Joakim, Haaken, Joar, Tomas B. - JC, Simen, Alv, Kristian, Desmond - John.

Bytte:
65 min: Kristian T. ut - Robert inn.
80 min: John og JC ut - Tore og Håkon inn.
87 min: Joar, Desmond, Thomas B. ut - Ådne, Thomas H., Lars Fredrik inn.