Toten - Valdres FK » Østre Toten KG » 29. september 2023 20.00
Seniorlagene
Toten - Valdres FK
Østre Toten KG
29. september 2023 20.00
Kolbu KK/Skreia  -  Valdres FK jr
Kolbu ipl
Knut Olav Veimodet: 18 mål
Sander Hansson: 10 mål
Teodor Skjel: 4 mål

4-3-tap i Sarpsborg

Interkretslaget tapte 4-3 borte mot Sarpsborg etter en rysare av en fotballkamp. Det tok dessverre 10 minutt av kampen før vi hadde fått ristet bussturen ut av kroppen. Da stod det allerde 2-0 til Sarpsborg. 1-0 på frispark og 2-0 på straffe. Etter dette tok vi gradvis over banespillet uten å skape de store sjansene i 1.omgang. Unntaket var Jon som ble spilt alene med keeper, men satte dessverre ballen til side for mål. 

Vi bruker kun 9 minutt av 2.omgang på å utligne til 2-2. 2-1 kom på straffe av Thomas Brekken og 2-2 et fantastisk mål av Joakim Jahrmann som banket ballen i lengste kryss. Denne omgangen skaper vi hele 10 målsjanser mot Sarpsborg sine 4, og må derfor sies å være en av våre beste så langt i år. I 87.minutt får vi derfor også målet vi fortjener på et skudd fra 16 meter av Thomas Brekken. Dermed står det altså 2-3 til Valdres med kun 3 minutt igjen på klokka... 

Så går dessverre rullgardina ned...
Det er alltid vondt å tape fotballkamper, men denne kommer til å svi langt inn i neste uke. 3-3 kommer på en overgang der vi har kommet oss delvis i ballanse igjen forann egen 16. Etter litt dribling og klabb og babb, blir ballen plutselig liggende fri innenfor 16 meteren, dermed 3-3. I 90 minutt spiller vi Desmond fri i samme posisjon, dessverre skyter han rett utenfor. I stedet scorer Sarpsborg på nok en overgang i 91.minutt og beholder dermed noe ufortjent alle poengene i tippeligaklubben. 

Dette virker helt sikkert hodeløst for mange lesere. Jeg velger heller å snu på det. All ære til gutta for en fantastisk opphenting og god fotball i 2.omgang. Vi hadde virkelig fortjent bedre i dag. Selv tar jeg kritikk på at vi ikke benyttet flere innbyttere etter at vi gikk opp til 2-3 ledelse. 

Takk til Sarpsborg for kaffe og hyggelig vertskap. Lykke til videre!

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 30.09 kl. 15.00
Valdres/Fagernes - Vang FL
4. div. kvinner
onsdag 04.10 kl. 19.30
Valdres FK jr - Roterud
G19 1. div
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR