Valdres FK - Flisa » Gjensidigebanen KG » 5. mai 2024 15.00
Seniorlagene
Valdres FK jr - Elverum
Gjensidigebanen KG
27. april 2024 13.00
Valdres FK jr  -  Nordre Land
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 6 mål
August Dygd Moberg: 2 mål
Israil Edilsultanov: 1 mål

Proffskolen lansert

Valdres FK sitt nye tiltak, "proffskolen" er et nytt prosjekt i regi av den sportslige ledelsen i klubben for å bedre kompetansen og utviklingen hos unge spillere av begge kjønn mellom 12 og 15 år fra regionen.

Vi i trenergruppa har nå tatt ut et foreløpig uttak til proffskolen for høstsamlingene i 2011. Vi gjør oppmerksom på at de som ikke kom med i denne omgang kan komme seg inn i gruppa ved god utvikling gjennom høsten og vinteren. Det vil bli nye kartleggingstreninger etter høstens samlinger.

Vi har lagt opp til 6 samlinger i høst, og alle er på søndager. Datoene er: 14. august, 28. august, 11. september, 25. september, 9. oktober og 23. oktober. Tidspunkt tilføyes senere. Vi vil også forsøke å spille én turnering.

Spillerne som er tatt ut må gi beskjed dersom de ikke kan komme på første samling 14. august. Ved flere forfall i en gruppe kan det bli aktuelt å kalle inn spillere som ikke er tatt ut, på kort varsel.

Se uttakene her!

Bagn IL har få representanter grunnet 100-årsjubileumsfeiringen. Vi ønsker at trenere eller støtteapparat går i dialog med sportslig leder Morten Skjærstad dersom en eller flere svært dyktige spillere mangler.

 

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 05.05 kl. 15.00
Valdres FK - Flisa
4. div menn
søndag 05.05 kl. 15.00
Valdres FK - Fron/Otta/Lom
4. div. kvinner
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR