Seniorlagene
Valdres FK jr - Nordre Land
Gjensidigebanen KG
23. april 2024 19.30
Valdres FK jr  -  Elverum
Gjensidigebanen KG
Mikkel Lysne Bellika: 4 mål
August Dygd Moberg: 2 mål
Even Neshagen: 1 mål

God start for juniorjentene

Etter tre spilte kamper 1.divisjon avd. 1, står juniorjentene med 3 seiere og 36-3 i målforskjell. Med andre ord en god og solid start på sesongen.

I serieåpningen borte mot Gjøvik-Lyn vant jentene 8-0. Målscorere i kampen var Anja med 6 mål, Øyfrid med 1 mål og Malin med 1 mål.

I andre kamp for året, tok jentene i mot Etnedal til lokalderby hjemme på Blåbærmyra. Det ble en kamp jentene styrte fra start til slutt. Hele 23 mål ble scoret. Målscorere i kampen var Thea B. S. med 5 mål, May Liss med 4 mål, Ingunn, Stine og Marit med 3 mål hver, Øyfrid med 2 mål og Anja, Silje og Thea C. B. med 1 mål hver. En meget opplagt Silje scoret sitt første mål for året og la samtidig inn en god søknad for "årets målfeiring". Gratulerer så mye Silje!

Tredje kamp for året var borte mot Otta. I en jevn kamp trakk våres jenter det lengste strået. Vi lå under 2-0 etter ca. 20 minutter spill, men klare å komme tilbake og gikk til pause på stillingen 3-3. I andre omgang lagde jente to nye mål og vant med det kampen 5-3. Målscorere i kampen var Anita med 3 mål og Anja og Stine med 1 mål hver.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
søndag 21.04 kl. 16.00
Valdres FK - Raufoss 2
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR