Valdres FK - Faaberg » Gjensidigebanen KG » 16. april 2023 15.00
Seniorlagene
Valdres FK - Faaberg
Gjensidigebanen KG
16. april 2023 15.00
Valdres FK Kvinner 4 - 2 Nordre Land
Valdres Storhall
Knut Olav Veimodet: 7 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Even Thon: 2 mål

Cup-stopp i første runde

Valdres 1 - 3 Skeid (0 - 2)

0 - 1 Shala (4. min)
0 - 2 Ormbostad(42. min)
0 - 3 Shala (56. min)
1 - 3 Øygard (70. min)

Laget:
Rundbråten
Brenden - Mambouana - Radovic - Wiik
Øygard - Morgan
Fera - Can - Chappy
Grubisic

Innbyttere:
Lunde 45 min for Chappy, Bwamy 30 min for Morgan, Bergersen 15 min for Wiik.

 

Valdres FK tapte dagens batalje mot Skeid etter å havnet tidlig bakpå. Etter en frisk Valdres-start på kampen får Skeid første notis i målprotokollen etter å ha rullet opp et angrep fra venstre mot høyre. Bardh Shala fikk god plass til å prikke inn kula i hjørnet og vi er for tafatte i denne situasjonen.

I starten av omgangen klarer vi likevel å trøkke bra oppi ballsikre Skeid-spillere, men vi slår bort ballen altfor enkelt og Skeid får etterhvert brudt våre brudd. Flere cornere og innlegg blir rensket unna Valdres-boksen og vi blir spilt lave. Vi skaper likevel farligheter på motstandernes halvdel, og et godt angrep fra venstre ender i en gigantisk sjanse etter innlegg fra Joakim til Mato. Dessverre kommer omgangens siste mål den andre veien. En presis corner på første stolpe blir skallet i nota, og pausestillingen blir 0-2.

Vi setter inn duellkraft fra nabodalen (Lunde) for å vinne flere baller på midten, og i garderoben fokuserer vi på å tørre å trøkke Skeid bakover på banen. Dette bidrar til at vi kjemper oss tilbake i kampen, men gutta fra Tigerstaden svarer med å kontringsdunke en ball forbi Baia. Vi øyner nytt håp når boks-spesialist Øygard kasserer sitt første mål for sesongen. Målet setter fart i gutta, og igjen gjør Christian et godt innhopp. Litt omorganisering sender Prince opp på topp sammen med Mato, som har et par muligheter til å virkelig skape spenning i kampen. Nesten holder uansett ikke. Kampen ender 1-3 og vi vinner ikke cupen i år, vi får heller ønske Skeid lykke til på veien mot Ullevål.

Neste fokus er oppgjøret mot Raufoss (som også ble slått ut av NM) om 6 dager. Fotballen ruller videre!

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 01.04 kl. 13.00
Valdres/Fagernes - Skreia
4. div. kvinner
søndag 16.04 kl. 15.00
Valdres FK - Faaberg
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR