Seniorlagene
Valdres FK  -  Toten FK
Valdres Storhall
Knut Olav Veimodet: 5 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Even Thon: 2 mål

Tap på hjemmebane for juniorene

1-0 Simen Høglien (1)
1-1 Andreas Steinbak Olsen (8)
1-2 Jonas Hammer (71)

Tilskuere: ca 100

Valdres' lag:

Thomas Varpestuen-Stig Strømsem-Anders Grøndahl-Lars Amund Rudi Nerland-Thomas Brekken-Henrik Fossholt-Kristian Tuv-Jan Christian Fjelltun-Simen Høglien-Eirik Fønhus-Gaute Sebakk

Bytter: Joakim Jahrmann for Lars Amund (30. minutt), Ali Dashti for Eirik (65. minutt), Joar Hoberg for JC (86. minutt)

Valdres fikk en kjempestart på oppgjøret da Anders vender spillet til Lars Amund som tar med ball inn i ledig rom og slår en flott ball ut på kant, Simen settes opp på nydelig vis, og ballen går i nota før det er spilt ett minutt på Blåbærmyra. Dessverre var ikke dette nok til å skremme Follo nevneverdig, for de hadde lyst til å kjempe for alle poengene denne kvelden.

Allerede etter 8 minutter utligner Follo Valdres' ledelse, ved Andreas Steinbak Olsen. Første omgang er ellers en rolig affære, uten mange store sjanser til hvert lag.

I andre omgang er Follo mest dominerende, og får i det 71. minutt uttelling etter en corner som settes i Valdresmålet. Valdres kjempet tappert og la også inn en sluttspurt i håp om å få med seg poeng. Nærmest kom Simen Høglien med et godt frispark fra 30 meter som sniddet stolpen i keeperhjørnet, men det ville seg ikke for Valdres.

Vi står dermed med fire poeng på fem kamper hittil i interkretsserien.

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 01.04 kl. 13.00
Valdres/Fagernes - Skreia
4. div. kvinner
søndag 16.04 kl. 15.00
Valdres FK - Faaberg
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR