Brumunddal - Valdres FK » OBOS-Bana » 25. mars 2023 18.00
Seniorlagene
Brumunddal - Valdres FK
OBOS-Bana
25. mars 2023 18.00
Valdres FK 3 - 1 Toten FK
Valdres Storhall
Knut Olav Veimodet: 7 mål
Israil Edilsultanov: 3 mål
Even Thon: 2 mål

Juniorguttene tapte i sesongstarten

"Ja, i dag stiller vi med det beste vi har", uttalte Andrè Bergdølmo og Erland Johnsen rett før kampstart.

Dette preget også kampbildet i første omgang. Lillestrøm hadde ballen og spilte seg til to sjanser tidlig i kampen. Vi forsvarte oss godt og det måtte et unødvendig og noe tvilsomt straffespark til for at LSK skulle få hull på byllen. 1-0 stod seg til pause uten at vi hadde greid å spille oss til noen klare målsjanser.

I andre omgang åpner kampen seg noe mer og vi kommer oss etterhvert frem til flere muligheter. Midt i omgangen får vi også utligningen da Desmond Chappy kommer seg løs i bakrom etter pasning fra Joakim Jahrman. Avslutningen løfter Chappy kaldt og rolig over keeper. Så i det 80. minutt begynner elendigheten for Valdres FK. På egen corner får vi kontring i mot. Dette resulterer i at vi til slutt ender opp i en 3 mot 2 situasjon der LSK spiller seg fri i bakrommet og kommer alene med Varpestuen. Dessverre blir Varpstuen et tidel for sen da han går ut i stjerne og dermed feller LSK spilleren. Straffe og rødt kort er ingenting å si på i den situasjonen. Men utrolig bittert etter at vi var inne i vår beste periode og hadde hatt flere farlige dødballer rundt motstanderens 16 meter. 3-1 kommer på overtid etter at vi blir straffet brutalt av en svak 5 meter som ender rett i beina på Lillestrøms spiss.

Nesten er dessverre ikke godt nok i fotball. Lillestrøm vinner uten tvil en fortjent seier men vi var fryktelig nærme å få med oss poeng fra Romerike.

Torsdag 31.mars kommer Fredrikstad på besøk til oss.

Møt opp på Blåbærmyra klokken 1900!

 

Gunnar Dahlen

Gå til nyhetsarkivet

Kommende kamper på Blåbærmyra
lørdag 01.04 kl. 13.00
Valdres/Fagernes - Skreia
4. div. kvinner
søndag 16.04 kl. 15.00
Valdres FK - Faaberg
4. div menn
» Valdres TV » Facebook
GENERALSPONSOR
HOVEDSPONSOR