Juniorguttene tapte i sesongstarten

"Ja, i dag stiller vi med det beste vi har", uttalte Andrè Bergdølmo og Erland Johnsen rett før kampstart.

Dette preget også kampbildet i første omgang. Lillestrøm hadde ballen og spilte seg til to sjanser tidlig i kampen. Vi forsvarte oss godt og det måtte et unødvendig og noe tvilsomt straffespark til for at LSK skulle få hull på byllen. 1-0 stod seg til pause uten at vi hadde greid å spille oss til noen klare målsjanser.

I andre omgang åpner kampen seg noe mer og vi kommer oss etterhvert frem til flere muligheter. Midt i omgangen får vi også utligningen da Desmond Chappy kommer seg løs i bakrom etter pasning fra Joakim Jahrman. Avslutningen løfter Chappy kaldt og rolig over keeper. Så i det 80. minutt begynner elendigheten for Valdres FK. På egen corner får vi kontring i mot. Dette resulterer i at vi til slutt ender opp i en 3 mot 2 situasjon der LSK spiller seg fri i bakrommet og kommer alene med Varpestuen. Dessverre blir Varpstuen et tidel for sen da han går ut i stjerne og dermed feller LSK spilleren. Straffe og rødt kort er ingenting å si på i den situasjonen. Men utrolig bittert etter at vi var inne i vår beste periode og hadde hatt flere farlige dødballer rundt motstanderens 16 meter. 3-1 kommer på overtid etter at vi blir straffet brutalt av en svak 5 meter som ender rett i beina på Lillestrøms spiss.

Nesten er dessverre ikke godt nok i fotball. Lillestrøm vinner uten tvil en fortjent seier men vi var fryktelig nærme å få med oss poeng fra Romerike.

Torsdag 31.mars kommer Fredrikstad på besøk til oss.